Op zoek naar het allerleukste creatieve en educatieve producten? Credu.nl is leverancier van diverse toonaangevende merken. 

Leuke ideetjes opdoen? Zien hoe je materialen met elkaar kunt combineren? Of inspiratie verzamelen voor je themawerk? Volg Credu.nl op Instagram!

 
Graag houden we je op de hoogte van de nieuwste, leukste, creatiefste, hipste en handigste materialen. Daarom verzenden we ongeveer twee keer per maand een nieuwsbericht naar iedereen die Credu.nl volgt. Wil je ook niets missen? Meld je dan aan om de hoogte gehouden te worden.


Wat je nog meer kunt doen met zandvormen

Eenvoudig speelgoed kun je vaak op allerlei manieren inzetten voor educatief gebruik. In dit blog een voorbeeld aan de hand van simpele zandvormen. De plastic vormen kunnen natuurlijk in de zandbak of de zandtafel gebruikt worden, maar je kunt er ook spelletjes mee spelen. 

Laat kinderen bijvoorbeeld voorwerpen zoeken die met de betreffende letter beginnen of maak woorden met de letters. Ook in de schrijfhoek kun je deze letters prima gebruiken voor stempelen of door de lettervormen om te trekken.

Zandvormen Letters

Deel winkelmand