Waterkijker, waterbrush en waterwervelaar: klein materiaal, groot spelplezier.

Spelen met water is altijd een feest. We hebben dit seizoen 3 extra leuke artikelen in het assortiment waarmee spelen met water nóg leuker wordt: Een waterkijker om onder water te kijken, een waterbrush om mee te schilderen en een waterwervelaar om een mooi waterexperiment mee te doen!

De waterkijker legt de focus op alles wat onder water is. Leuk voor in een ontdekhoek, maar ook op vakantie aan zee om alles onder water extra goed te kunnen zien! 

De waterbrush is een kwast die je op een met water gevulde fles schroeft. Zo kun je met water schilderen op de stoeptegels. In bovenstaande foto combineerden we met stoepkrijt. 

Met de waterwervelaar kun je 2 flessen (waarvan 1 met water gevuld) op elkaar schroeven en vervolgens een draaikolk laten ontstaan. Een bijzonder effect dat tot de verbeelding van kinderen spreekt. 

Wist je dat…

…je op Credu.nl ook een aparte categorie vindt met allerlei materialen voor de zand- en watertafel? Via onderstaande link bekijk je de producten in deze categorie. Sommige items zijn tijdelijk in het assortiment gedurende het zomerseizoen, maar de categorie is altijd beschikbaar.

Zand- en watertafel materialen