Tel de stippen en de cijfers bij elkaar op. Niet alles is zichtbaar, dus dat wordt raden! Schat het totaal, stuur jouw antwoord in via het formulier op deze pagina en maak kans op een set Telstenen Lieveheersbeestjes + een set Honingbij Cijferstenen. De 3 inzenders die er het dichtst bij zitten ontvangen de beide sets thuisgestuurd**!

Doe mee!

Vul jouw antwoord hieronder in om mee te doen. Meedoen kan tot woensdag 21 april 2021. Winnaars worden in de nieuwsbrief van 22 april bekend gemaakt en ontvangen persoonlijk bericht. 

    * Je ontvangt automatisch de eerstvolgende nieuwsbrief van Credu.nl, waarin de winnaars bekend worden gemaakt. De winnaars ontvangen ook persoonlijk bericht. Afmelden is altijd mogelijk onderaan elke mail die je van ons ontvangt. Voeg info@credu.nl toe aan je contacten om plaatsing in spam of reclame te voorkomen.

    * Bij meer dan 3 goede antwoorden wordt er geloot. 

    Bestellen?

    Vind je de Telstenen zo leuk dat je liever alvast een set wilt bestellen? Dat kan natuurlijk. Wist je dat er bij deze sets ook activiteitenkaarten beschikbaar zijn, die je op allerlei manieren kunt gebruiken? Dat maakt deze sets ook echte aanraders voor educatief gebruik.