Zandbord voor de kleine zandtovenaar

Heerlijk schrijven in fijn zand! Het is goed voor de motoriek, stimuleert de fantasie en geeft jonge kinderen allerlei mogelijkheden om lijnen, patronen en bewegingen te oefenen. Speciaal voor de jonge zandtovenaar hebben we nu twee sensory zandborden in het assortiment. Een kleine versie in handige opbergkoffer (cadeautip!) en een XL-versie waar twee kinderen tegelijk mee kunnen spelen of grote bewegingen kunnen worden geoefend. 

Het deksel van het zandbord kan eenvoudig als standaard gebruikt worden om opdrachtkaarten te plaatsen. Het whiteboard kan ook beschreven worden met de meegeleverde pen. Ook een wisser om weer schoon te maken zit in het pakket.

De andere kant van het deksel is een krijtbordje. Ook de krijtjes zijn meegeleverd. Om het helemaal compleet te maken kun je de voorbeeldkaarten gratis downloaden. 

Wat zou een zandbord zijn zonder zand? Bij de kleine versie zit een bakje met 0,4 kg zand in het pakket. Het XL-zandbord biedt een zak met 1,3 kg fijn zand. Dit fijne zand voelt prettig aan en is zeer geschikt voor het maken van strakke lijnen. Het stimuleert de fijne motoriek en is ideaal voor het maken van schrijfpatronen. Voorbereidend schrijven wordt zo wel heel erg leuk! Het XL-bord nodigt daarbij uit tot samenwerking en overleg en is daarom een aanrader voor gebruik op school.

Fijn zand: ook in kleurtjes

Wist je dat je fijn zand ook in kleurtjes kunt bestellen? Niet alleen in rood, geel en blauw, maar ook in goud en zilver. Ideaal ook voor decoratief gebruik. Als je zoekt op ‘fijn zand‘ in de zoekbalk vind je alle beschikbare kleuren. We krijgen vrijwel wekelijks nieuwe voorraad. 

Deel winkelmand