Zon, zee, strand! Klaar voor een heerlijk zomers thema

Klaar voor een heerlijk zomers thema? We pakten het zand, de schelpjes, poppetjes en wat ander klein materiaal en maakten een strandtafereeltje. Ook leuk om als op de verteltafel te maken en de kinderen allerlei verhaaltjes te vertellen. Want wat gebeurt er veel aan het strand en wat valt er altijd veel te zien. Of het nu mooi weer is, of niet.

Als basis gebruikten we Creall Speelzand in de kleuren Naturel en Blauw. Dit zand stuift niet en blijft dus goed liggen op tafel. Ook kun je het goed gebruiken om hoogteverschillen zoals duinen mee te maken. 

DIY Vuurtoren: De vuurtoren maakten we met het tafeltje uit de meubelset, met touw bevestigd aan een houten staaf. Het led-theelichtje op de vuurtoren zorgt ervoor dat de vuurtoren echt licht geeft. De vuurtoren is ingekleurd met de multi stiften

De gekleurde stenen die je in de zee en op het strand ziet komen uit de serie Sfeer stenen van Yellow Door en kun je werkelijk voor allerlei doeleinden gebruiken.  

Producten uit dit blog

Wil je weten wat voor producten we nog meer gebruikten voor dit blog? Check dan de lijst hieronder. Nog meer leuke items voor dit thema vind je in de categorie In de zee.

Meer 'in de zee'