Zsilt, duurzaam en avontuurlijk strandspeelgoed

Het strandspeelgoed van Zsilt is ontworpen om op verschillende manieren en op uiteenlopende plekken te gebruiken. Op het strand, in de zandbak, in het zwembad en thuis in de badkamer. Dus gebruik je fantasie en maak je eigen regels.

Gemaakt van 100% gerecyclede materialen. Voedselverpakkingen, shampoo-flessen en ander 100% veilig en schoon kunststof. Zo maken we de wereld samen, ook aan zee, weer een beetje duurzamer. Producten van Zsilt zijn gecertificeerd conform de Europese speelgoedrichtlijn. 

Zsilt: uniek en bijzonder

Een bootje waarvan je het zeil omgekeerd als trechter kunt gebruiken, een schep en zeef in 1, vormen om kasteelmuren mee te maken, een schraper die je kunt gebruiken om te harken, te vormen en reliëf te geven. Zsilt is anders dan standaard en dat maakt het extra leuk.

Zsilt: made in Holland

Bijzondere Nederlandse designers (zoals Rinke van Remortel, bekend van de Dopper-fles) ontwerpen onze strandspullen. Extra mooi en zo verrassend om mee te spelen, dat je het nooit meer weg gooit.

Alle producten van Zsilt worden gemaakt in Nederland. Zo hebben we directe controle over de kwaliteit en hoeven we geen vervuilende vrachtschepen te gebruiken om onze producten uit het buitenland te vervoeren.

Producten van Zsilt

Waarom Zsilt?

Multifunctioneel strandspeelgoed
Duurzaam materiaal
Bijzondere vormgeving
Prikkelt de fantasie
Made in Holland