ABEL BLOCKS, INDRUKWEKKEND MOOI!

ABEL Blocks zijn groot en uniek van vorm. Alles wat je met ABEL Blocks bouwt ziet er bijzonder mooi uit, door de prachtige tekening van het hout. Ieder blok is met liefde en met de hand gemaakt uit één stuk beukenhout. Bouw in de hoogte, maak de mooiste figuren in het platte vlak of combineer met andere blokkenseries.

ABEL Blocks is een prachtig duurzaam cadeau voor thuis, een aanrader voor gebruik in groepen en is beschikbaar in diverse sets. De aankoop van een set ABEL Blocks is gegarandeerd een investering in vele jaren prachtig speelplezier!

ABEL Blocks kunnen uitstekend ingezet worden ter bevordering van de fijne motoriek, het concentratievermogen, doorzettingsvermogen, de creativiteit en de fantasie. Het is ook fantastisch spelmateriaal om kinderen te leren samenwerken.

ABEL Blocks Mini

De originele ABEL Blocks zijn groot! Naast dit prachtige grote formaat zijn er ook de mini’s. Abel Blocks mini’s zijn qua formaat goed te combineren met populaire speelplankjes van diverse merken (zoals Bioblo).

Nieuw! ABEL Blocks Mini Golden Ratio

De ABEL Blocks Mini Golden Ratio is een set met veel ontwerpmogelijkheden. Misschien wel het bekendste wiskundige hulpmiddel is de golden ratio. Deze ratio wordt al honderden jaren gebruikt bij het ontwerpproces en zorgt ervoor dat ontwerpen er zo esthetisch mogelijk uitzien. De Golden Ratio sets bestaat uit blokjes die qua afmetingen afgestemd zijn op deze perfecte golden ratio. Hierdoor krijg je tijdens het ontwerpen op een speelse manier sneller mooie resultaten enig er automatisch een stimulans voor het ruimtelijk inzicht.

ABEL Blocks bestellen

ABEL Blocks Mini bestellen

ABEL Mini Golden Ratio bestellen

Waarom ABEL Blocks?

  • Supermooie blokken
  • Grote en kleine variant
  • Veel bouwmogelijkheden
  • Lange levensduur
  • Prikkelt de fantasie
  • Groepssets beschikbaar