ABEL BLOCKS, INDRUKWEKKEND MOOI!

ABEL Blocks zijn groot en uniek van vorm. Alles wat je met ABEL Blocks bouwt ziet er bijzonder mooi uit, door de prachtige tekening van het hout. Ieder blok is met liefde en met de hand gemaakt uit één stuk beukenhout. Bouw in de hoogte, maak de mooiste figuren in het platte vlak of combineer met andere blokkenseries.

ABEL Blocks is een prachtig duurzaam cadeau voor thuis, een aanrader voor gebruik in groepen en is beschikbaar in diverse sets. De aankoop van een set ABEL Blocks is gegarandeerd een investering in vele jaren prachtig speelplezier!

ABEL Blocks kunnen uitstekend ingezet worden ter bevordering van de fijne motoriek, het concentratievermogen, doorzettingsvermogen, de creativiteit en de fantasie. Het is ook fantastisch spelmateriaal om kinderen te leren samenwerken.

ABEL Blocks Mini (nu in REWOOD uitvoering)

De originele ABEL Blocks zijn groot! Naast dit prachtige grote formaat zijn er ook de mini’s. Abel Blocks mini’s zijn qua formaat goed te combineren met populaire speelplankjes van diverse merken (zoals Bioblo). Bij Credu.nl vind je de mini’s in REWOOD uitvoering. Die zijn niet meer gemaakt van massief hout, maar van 80% houtafval met 20% natuurlijk bindmiddel, waardoor deze blokjes voordeliger én duurzamer zijn. 

ABEL Blocks bestellen

ABEL Blocks Mini REWOOD bestellen

Waarom ABEL Blocks?

  • Supermooie blokken
  • Grote en kleine variant
  • Veel bouwmogelijkheden
  • Lange levensduur
  • Prikkelt de fantasie
  • Groepssets beschikbaar