OPPI: CONCENTEREN ÉN BALANCEREN

Leuk én innovatief! Met het constructiespeelgoed van OPPI maak je originele objecten waarbij ruimtelijk inzicht en balans zoeken centraal staat.

OPPI PIKS: Gebruik de natuurlijke, massief houten plankjes en de siliconen kegels om bruggen, torens en andere fantasierijke objecten te maken. Bouw in de hoogte, in de breedte, maak bochten of combineer met ander spelmateriaal. PIKS is materiaal dat de fantasie prikkelt, concentratie bevordert, samenwerking stimuleert en garant staat voor heel veel jaren speelplezier.

OPPI PIKS is leverbaar in verschillende sets en daarmee een aanrader voor zowel thuisgebruik als ook in groepen in een educatieve setting. 

OPPI STIX – Nieuw én winnaar TOY Award 2024

Naast de bestaande sets van PIKS zijn er nu ook twee verschillende sets onder de naam STIX verschenen. Met dit modulaire spelmateriaal STIX kun je op een creatieve manier bouwen. De halve bollen werken als kogelgewrichten waardoor het telkens weer zoeken is naar de juiste balans in het bouwwerk. De korte en lange siliconen cilinders zorgen ervoor dat kinderen echt de hoogte in kunnen bouwen. De sets zijn ook uitstekend te combineren met de eerder verschenen sets PIKS.

OPPI PIKS bestellen

Waarom OPPI?

  • Aantrekkelijke vormgeving
  • Concentreren én balanceren
  • Stimuleert de fantasie
  • Gaat lang mee
  • Sets voor groepen beschikbaar