Tips voor thuis

Ook voor thuis kun je direct bestellen bij Credu.nl. De levertijd is 1-2 werkdagen. Betalen kan via iDEAL, Paypal, Bancontact of overboeking. De leukste educatieve materialen die gebruikt worden door scholen zijn dus ook beschikbaar voor thuisgebruik.  Bekijk ook onze algemene pagina vol TOPPERS.

NIEUW

Prachtige speelsets

Sets die je telkens weer uit kunt breiden om het speelplezier (opnieuw) te stimuleren en te vergroten. Bij Credu.nl vind je diverse producten die uit meerdere sets bestaan, zodat je kunt kiezen uit een grote basisset of een kleine aanvulling of startset.

Cadeautjes

Zoek je een cadeautje? Heb je snel iets nodig? Snelle levering is meestal mogelijk. Bel 085-4018982 voor de exacte levertijd. Hieronder een selectie met leuke cadeautjes voor peuters en kleuters.

De Jonge onderzoeker

Jonge kinderen ontdekken door te doen. Ze onderzoeken en verkennen de wereld en leren daarvan. Met materialen kun je dit leerproces spelenderwijs stimuleren. Credu.nl is specialist in het leven van spelmateriaal voor ontdekkend leren. Een kleine selectie voor thuisgebruik: