Educatieve materialen voor school

Credu.nl is specialist in het leveren van materialen aan scholen, met de nadruk op de kleutergroepen. Vanuit jarenlange praktijkervaring in het basisonderwijs zoeken we altijd naar de leukste, nieuwste en interessantste educatieve producten voor het jonge kind. Hieronder een selectie met aanraders voor school. Bekijk ook onze algemene pagina vol TOPPERS.

NIEUW

Feestmaand

Creatief in december? We selecteren diverse items voor Kerst en Sinterklaas om je lokaal, thematafel of huis extra gezellig te maken en je vindt hier producten in de kleuren groen, rood, goud, zilver en met lekker veel glitters. Maak er een mooie feestmaand van!

BASISSETS VOOR ELKE GROEP

Van een aantal populaire materialen hebben we speciale schoolsets beschikbaar. Hiermee kun je in elke groep snel aan de slag.

KNUTSELEN

Ook voor knutselmaterialen ben je aan het juiste adres bij Credu. We hebben een groeiend assortiment met basismaterialen waarmee je heerlijk kunt werken en knutselen.

ONTDEKKEN MET DE LICHTTAFEL

Steeds meer scholen ontdekken de mogelijkheden van de lichttafel. Kinderen experimenteren met licht, spelen met schaduw en transparantie en ontdekken de kracht van kleur. Naast lichttafels vind je bij Credu.nl allerlei materialen die je op de lichttafel kunt gebruiken. Lees meer over de mogelijkheden van een lichttafel.