Spelmaterialen voor kinderopvang

Speciaal voor iedereen die in de kinderopvang werkt selecteren we op deze pagina materialen voor jonge kinderen. Zoek je een leuk spelletje, sterk bouwmateriaal of handige hulpmiddelen? Hieronder vind je een selectie met materialen voor kinderopvang of thuishuis. Bekijk ook onze algemene pagina vol TOPPERS.

NIEUW

Spelen en bouwen

Wat is er heerlijker dan kinderen die niet kunnen ophouden met spelen. Eindeloos spelen en bouwen en steeds weer nieuw dingen ontdekken. Combineer verschillende materialen of schaf een uitbreidingsset om het gebruik van je bestaande spelmateriaal een nieuwe impuls te geven. 

SPELLETJES EN PUZZELS

Nog even wat tijd over voor een spelletje? De kinderen stimuleren om samen te spelen? Of gewoon lekker even alleen een puzzel maken? We selecteren de leukste puzzels en spelletjes voor jonge kinderen. Heb je een tip voor ons? Laat het weten via info@credu.nl of social media.

HANDIGE HULPMIDDELEN

Bij Credu.nl ben je ook voor de kinderopvang aan het juiste adres voor allerlei handige hulpmiddelen voor activiteiten en spel. De meeste artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar en kun je op factuur laten leveren op het adres van het bedrijf.