Altijd op zoek…

Wij zijn continu op zoek naar de nieuwste, leukste, creatiefste, hipste en handigste materialen voor iedereen die werkt en leeft met jonge kinderen. Maar wie is die wij?

Ik ben Annerieke Huizinga en samen met mijn man Ard ben ik eigenaar van Credu.nl. Vóór 2007 was ik werkzaam als leerkracht op verschillende scholen in de groepen 1 t/m 4. Met veel plezier stond ik voor de klas en met nog meer plezier was ik na schooltijd bezig met het opzoeken van materialen waarmee ik de kinderen kon stimuleren in hun ontwikkeling. Van dat laatste heb ik mijn werk gemaakt. Eerst onder de naam Leskist.nl en sinds 2014 via Credu.nl. Daarnaast werken we onder de naam De Onderwijsstudio aan educatieve uitgaven.

Is het educatief en/of creatief?

Als inkoper voor Credu.nl houd ik altijd in gedachten wat de educatieve of creatieve waarde van een product is. Zouden kinderen het leuk vinden en voegt het iets toe? Op deze manier is een uitgebreid en groeiend assortiment ontstaan waar heel veel leerkrachten erg blij van worden.

Tevreden klanten

Dat zien we ook terug aan de reacties van klanten. Met gemiddeld een hele vette 9 scoren we ontzettend hoog in klanttevredenheid en daar doen we het dan ook voor. We hopen dat elk pakketje weer blije gezichten geeft bij leerkrachten en kinderen. En wil je gewoon iets voor thuis bestellen? Je bent van harte welkom.

Heb je vragen over onze producten? Ik hoor het graag.

Annerieke
info@credu.nl
085-4018981

Meld je aan voor acties, tips en ideetjes!