Credu.nl: Altijd op zoek…

Wij zijn continu op zoek naar de nieuwste, leukste, creatiefste, hipste en handigste materialen voor iedereen die werkt en leeft met jonge kinderen. Maar wie is wij?

Wij zijn Annerieke en Ard Huizinga en samen eigenaar van Credu.nl. Allebei hebben we een achtergrond in het basisonderwijs en sinds 2007 werken we samen aan diverse projecten. In 2014 zijn we gestart met Credu.nl, omdat we veel waarde hechten aan open spel en een rijke leeromgeving. Met steeds weer veelzijdige en nieuwe producten proberen we het spel en de creativiteit bij jonge kinderen te stimuleren.

Creatief en educatief

Bij de samenstelling van ons assortiment houden we altijd in gedachten wat de educatieve waarde van een product is. Zouden kinderen het leuk vinden en voegt het iets toe? Op deze manier is een uitgebreid en groeiend assortiment ontstaan waar heel veel klanten erg blij van worden. 

Tevreden klanten

Dat zien we ook terug aan de reacties van klanten. Met gemiddeld een ruime 9 scoren we ontzettend hoog in klanttevredenheid en daar doen we het dan ook voor. We hopen dat elk pakketje weer blije gezichten geeft bij leerkrachten, begeleiders, ouders en kinderen. En wil je gewoon iets voor thuis bestellen? Je bent van harte welkom.

Heb je vragen over onze producten? We horen het graag.

Annerieke en Ard
info@credu.nl
06-83658187 (ook via WhatsApp)

Onderwijs voor ieder kind

Wij vinden dat duurzaamheid verder gaat dan verantwoord speelgoed, het gebruiken van milieuvriendelijke verpakkingen en hergebruik van het opvulmateriaal. Duurzaamheid is ook investeren in kinderen die minder kansen hebben. Daarom werken we samen met een aantal goede doelen waar een deel van onze winst in geïnvesteerd wordt. Indirect draag je hier als klant van Credu.nl aan bij, maar de reden dat we dit hier delen is dat we graag extra aandacht willen vragen voor deze projecten. Samen kunnen we meer doen!

Lees meer

Meld je aan voor acties, tips en ideetjes!