Altijd op zoek…

Wij zijn continu op zoek naar de nieuwste, leukste, creatiefste, hipste en handigste materialen voor iedereen die werkt en leeft met jonge kinderen. Maar wie is die wij?

Wij zijn Annerieke en Ard Huizinga en samen eigenaar van Credu.nl. Tot 2007 waren we werkzaam als leerkracht op verschillende scholen en groepen. Met veel plezier werkten  we in de klas en met nog meer plezier waren we na schooltijd bezig met het opzoeken van materialen waarmee we de kinderen konden stimuleren in hun ontwikkeling. Van dat laatste hebben we ons werk gemaakt. Eerst onder de naam Leskist.nl, De Onderwijsstudio en sinds 2014 via Credu.nl. 

Is het educatief en/of creatief?

Bij de samenstelling van ons assortiment  houden we altijd in gedachten wat de educatieve of creatieve waarde van een product is. Zouden kinderen het leuk vinden en voegt het iets toe? Op deze manier is een uitgebreid en groeiend assortiment ontstaan waar heel veel leerkrachten erg blij van worden.

Tevreden klanten

Dat zien we ook terug aan de reacties van klanten. Met gemiddeld een hele vette 9 scoren we ontzettend hoog in klanttevredenheid en daar doen we het dan ook voor. We hopen dat elk pakketje weer blije gezichten geeft bij leerkrachten en kinderen. En wil je gewoon iets voor thuis bestellen? Je bent van harte welkom.

Heb je vragen over onze producten? We horen het graag.

Annerieke en Ard
info@credu.nl
06-83658187 (ook via WhatsApp)

Meld je aan voor acties, tips en ideetjes!