De Lichttafel voegt een nieuwe dimensie toe

Door materialen te combineren kunnen kinderen nieuwe elementen ontdekken. Op de lichttafel krijgt heel veel materiaal een extra dimensie: Extra felle kleuren, meer contrast en het ontstaan van schaduwen. Voor zowel jonge als iets oudere kinderen is de lichttafel een fascinerend object.

Met de introductie van de LED-lichttafel speciaal voor educatief gebruik worden de mogelijkheden nog verder uitgebreid. Veilig, zuinig, compact én mag vies worden! Deze lichttafel is plat, heeft een veilige magnetische aansluiting (12 volt), is afneembaar met een vochtige doek, is gemaakt van zeer stevig acryl, geeft prettig en helder licht en is stabiel door de anti-slipvoetjes. Het mooi gelijkmatige LED-licht zorgt voor 50000 branduren! Deze lichttafel kent 3 verschillende lichtstanden.

Je kunt werken met contrast en schaduwen en combineren met allerlei natuurlijke en transparante materialen. Een lichttafel is dan ook een waardevolle investering in ontdekkend leren. Met als extra accessoire een doorzichtig bak is het ook mogelijk om met water en licht te werken.

 

Nieuw in 2024: De Sensory Speelkubus met licht

Van de makers van de A3 Lichttafel: De Sensory Speelkubus is een fantastisch nieuw speelobject. Door de verdiepte bak is het een licht- en watertafel in één! Oplaadbaar om urenlang licht te geven in verschillende kleuren en met een verdiepte bak voor vele doeleinden. Gebruik het bijvoorbeeld met zand, water, schuim of speelrijst en maak in een handomdraai een ontdekhoek voor allerlei fantasierijke activiteiten.

Lichttafel bestellen

Doorzichtige bak en transparante materialen

Bij Credu.nl vind je een uitgebreid assortiment materialen om te gebruiken op de lichttafel. In het bijzonder bevelen we je de additionele doorzichtige bak aan. Door deze over je lichttafel te zetten, bescherm je de lichttafel en kun je ook eenvoudig met zand, water of verf werken. 

MEER MATERIALEN VOOR DE LICHTTAFEL
lichttafel-kikkers

Waarom de Lichttafel?

  • Spelen met licht
  • Ontdekkend leren
  • Zuinig en veilig product
  • Plat, eenvoudig opbergen
  • Inzetbaar in alle groepen