De Lichttafel voegt een nieuwe dimensie toe

Door materialen te combineren kunnen kinderen nieuwe elementen ontdekken. Op de lichttafel krijgt heel veel materiaal een extra dimensie: Extra felle kleuren, meer contrast en het ontstaan van schaduwen. Voor zowel jonge als iets oudere kinderen is de lichttafel een fascinerend object.

Met de introductie van de nieuwe LED-lichttafel speciaal voor educatief gebruik worden de mogelijkheden nog verder uitgebreid. Veilig, zuinig, compact én mag vies worden! Deze lichttafel is plat, heeft een veilige elektrische aansluiting (zwakstroom), is afneembaar met een vochtige doek, is gemaakt van zeer stevig acryl, geeft prettig en helder licht en is stabiel door de anti-slipvoetjes. Het mooi gelijkmatige LED-licht zorgt voor 50000 branduren! Deze lichttafel kent 3 verschillende lichtstanden.

In de downloadbare flyer hiernaast kun je praktische voorbeelden zien, zoals het schrijven in scheerschuim, werken met natuurlijke materialen, werken met contrast en schaduwen en de combinatie met allerlei bestaande materialen. Een lichttafel is dan ook een waardevolle investering in ontdekkend leren. Met als extra accessoire een doorzichtig bak is het ook mogelijk om met water en licht te werken.

Lichttafel bestellen

Extra: doorzichtige bak

lichttafel-kikkers

Waarom de Lichttafel?

  • Spelen met licht
  • Ontdekkend leren
  • Zuinig en veilig product
  • Plat, eenvoudig opbergen
  • Inzetbaar in alle groepen