Op het raam kleuren doe je met Kitpas

Heb je dat ook weleens, dat je een tekening op het raam maakt en dat vanaf een afstandje de tekening toch niet helemaal mooi helder is? Met Kitpas maak je wél kleurrijke tekeningen op het raam, die je ook in een handomdraai weer schoonmaakt. Superhandig dus voor als je regelmatig tekeningen maakt bij je thema. Wij vinden het de meest ideale krijtjes voor op het raam!

Ook kunnen de kinderen op andere manieren met Kitpas werken. Kitpas kleurt op papier, ramen, glas, whiteboards en spiegels. Eenvoudig te verwijderen met een natte doek (niet van papier!). Met een klein beetje water erbij kan je ook verven met de krijtjes. Op het doosje vind je kleursuggesties om te mengen.

Kitpas is verkrijgbaar in doosjes van 6, 12 en 16 krijtjes in mooie kleuren.

Kitpas Raamkrijt bestellen

Waarom KITPAS?

  • Superhelder tekenen op het raam
  • Mooie pigmenten, krachtige kleur
  • Met water mengbaar
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Betaalbare kwaliteit

Duurzame productie

Met meer dan 80 jaar ervaring is Kitpas een toonaangevend product uit Japan. Bijzonder detail: Behalve een goed product staat Kitpas ook garant voor goed werkgeverschap, waarbij een groot deel van de werknemers een beperking heeft. Iets wat zeker in Japan niet altijd vanzelfsprekend is. Kitpas is duurzaam, natuurlijk en bevat geen giftige stoffen.