De wereld aan blokken: Just Blocks!

Prachtige sets met plankjes en blokken voor school, kinderopvang en thuis.

Plankjes en blokken. Hoe simpel kan het zijn? Maar juist door de combinatie van dunne plankjes en stevige basisblokken kun je met Just Blocks werkelijk van alles bouwen. Dierentuinen, garages, flatgebouwen, groentewinkel of boerderij. Alles wat je nodig hebt: Just Blocks!

De pluspunten van Just Blocks: Open spel, eindeloze variatie, stimuleert precisie en balans, ontwikkelt het voorstellingsvermogen. Ook laat het zich goed combineren met allerlei andere blokkensets, zoals Stekkels.

Alle sets van Just Blocks bestaan uit:

  • Basic bold blocks (4 x 5 x 5 cm)
  • Flat large blocks (20 x 10 x 0,3 cm)
  • Flat medium blocks (10 x 10 x 0,3 cm)
  • Stick blocks (4 x 1 x 1 cm)

Just Block is verkrijgbaar in verschillende sets: Small, Medium en Big. Bekijk hieronder de beschikbare sets. Ook is Just Blocks uitgebreid met de Smart Lines serie (blokken met inkepingen) en de CITY en GAIA sets met opdruk. Nieuw in 2024 zijn de CASTLE blocks. Scroll voor meer info.

Bestel Just Blocks

UITBREIDING: Just Blocks SMART LINES

Just Blocks is uitgebreid met de Smart Lines serie. Blokken met horizontale, verticale en diagonale inkepingen om nog steviger, hoger en eenvoudiger te bouwen met Just Blocks. Bekijk de onderstaande set voor meer informatie.

Just Blocks CITY en CASTLE sets

We waren al fan van Just Blocks, maar met de CITY en CASTLE sets wordt elke bouwhoek nóg leuker! Niet alleen dat, het is ook een fantastisch (groeps)cadeau voor Sint of Kerst. De blokken zijn bedrukt met herkenbare prints, waarmee je iedere keer weer nieuwe combinaties kunt maken.

-50%
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: €66.00.Huidige prijs is: €33.00.

Just Blocks GAIA sets

Bloemen, water, sporen, bomen, vogels…

…met GAIA blokken combineer je de abstracte wereld van blokken met fantasierijke afbeeldingen en prints uit de natuur. Deze blokken kunnen gecombineerd worden met alle andere Just Blocks sets en allerlei ander klein spelmateriaal. GAIA blocks reflecteren de schoonheid en variatie van de natuur en zijn veelzijdig toepasbaar.

-50%
Oorspronkelijke prijs was: €129.00.Huidige prijs is: €64.50.
-50%
Oorspronkelijke prijs was: €25.00.Huidige prijs is: €12.50.

Waarom Just Blocks?

  • Open spelmateriaal
  • Duurzaam product
  • Voor kinderen van 3-12 jaar
  • Voor kleine en grote bouwwerken
  • Stimuleert precisie en balans
  • Goed combineerbaar met andere materialen

Grote bouwwerken

Met Just Blocks ga je eenvoudig de hoogte in, bouw je in een handomdraai garages, torens en andere bouwwerken met verdiepingen. 

Thematisch toepasbaar

Maak een camping, boerderij of een stad. Just Blocks kun je gebruiken bij themawerk en het vormgeven van een eigen ‘wereld’. 

Hokjes en vakjes

Met de plankjes en blokken maak je eenvoudig hokjes, vakjes en plateaus. Een groentewinkel, dierentuin of podium, je maakt het met Just Blocks.