DIY Boerderij met de nieuwe Karton Clips

Spelen en bouwen met karton krijgt extra mogelijkheden met de nieuwe Karton Clips. Wij maakten een DIY Boerderij met deze nieuwe clips ter inspiratie en laten je graag de mogelijkheden zien. De Karton Clips worden geleverd in een set van 50 stuks met allerlei mogelijkheden om zowel stukken karton aan elkaar te bevestigen als ook draaiende onderdelen te maken. 

Zo gebruikten de Karton Clips in de boerderij om de deuren voor de stal te maken en ook op de hooizolder kan het luik open door een tweetal draaiende clips te gebruiken.

Zo maak je met een handvol clips en een kartonnen doos in een handomdraai een aantrekkelijke speelomgeving. O ja, zie je de rode en gele ‘lijst’ om de ramen en deuren? Hiervoor gebruikten we de nieuwe Multi Stiften die je voor allerlei doeleinden kunt gebruiken.

Karton Clips bestellen

Wil je de Karton Clips of de Multi Stiften bestellen? Hieronder vind je een overzicht van alle producten die we voor deze DIY Boerderij gebruikten, waaronder een groot aantal houten figuren van Lanka Kade (nieuwe voorraad binnen!)