Aanrader voor 2024: Sensory Speelkubus met licht

Van de makers van de populaire A3-lichttafel: De Sensory Speelkubus is een fantastisch nieuw speelobject. Door de verdiepte bak is het een licht- en watertafel in één! Oplaadbaar om urenlang licht te geven in verschillende kleuren en met een verdiepte bak voor vele doeleinden. Gebruik het bijvoorbeeld met zand, water, schuim of speelrijst en maak in een handomdraai een ontdekhoek voor allerlei fantasierijke activiteiten.

Je kunt de kleur van de Sensory Speelkubus met een afstandsbediening veranderen in verschillende kleuren. Het stevige maar lichtgewicht ontwerp is mooi en praktisch: gemakkelijk te verplaatsen tussen locaties, snel schoon te maken en ideaal voor individueel gebruik of voor het spelen in kleine groepen.

Gebruik de Sensory Speelkubus in een donkere hoek of vult het met water, zand of schuim. Ideaal voor zintuigelijke waarneming, fantasiespel, creatief spel en open spel.

Meer informatie en bestellen speelkubus

Idee met de Sensory Speelkubus

De speelkubus kun je op allerlei manieren inzetten. In de kinderkamer als decoratief speelopbject, in een ontdekhoek op school of als kleine zand- en watertafel. We laten je graag wat van de mogelijkheden zien. Volg Credu.nl ook op Instagram, want daar laten we de komende tijd meer ideetjes zien. 

Speelzand in de kubus geeft een mooi effect. Het licht schijnt door de delen die niet bedekt zijn. 

Gebruik speelrijst om een mooi korrelig lichteffect te maken. De getoonde trays zijn van Kiddi

Water in de speelkubus? Ook dat is mogelijk. De kubus is waterdicht en het oplaadpunt kan waterdicht afgesloten worden.

Gebruik allerlei transparante materialen. Hieronder laten we je onze nieuwste aanwinsten zien.

Nieuwe materialen voor lichttafel en speelkubus

Naast de nieuwe Sensory Speelkubus zijn er meer nieuwe materialen toegevoegd aan de categorie Op de lichttafel

Meer materialen voor de lichttafel