Herfstmaterialen voor peuters en kleuters

We verwelkomen de herfst! Voor het themawerk met peuters en kleuters is de herfst altijd een inspirerend seizoen. Zoveel kleuren, details, natuurlijke materialen en interessante onderwerpen! Van bosdieren tot spinnen en van bladeren tot paddenstoelen, er is zoveel te zien, te doen en vooral ook te leren. Wat zet jij dit jaar centraal in je herfstthema? We laten je graag wat nieuwe en bekende materialen zien die je zeker op ideeën zullen brengen.

De serie Interlox Constructie had al vierkante en ronde elementen, maar sinds dit jaar zijn er ook Interlox Bladeren. De frisse kleuren komen extra mooi uit bij gebruik van een lichttafel. Leuk materiaal dat zeker ook in het seizoen herfst van pas komt. 

Onlangs presenteerden we de ABEL Blocks mini. Op deze foto hebben we deze gebruikt om een vorm te maken waarbinnen de Interlox Constructie Bladeren hun plek hebben gekregen, maar je kunt er ook allerlei natuurlijke materialen bij gebruiken.

In de categorie Handige Hulpmiddelen hebben we weer een slim hulpmiddel toegevoegd. Een 3D-lijst met 2 waslijnen en 8 kleine knijpertjes. Ideaal voor het inrichten van een thematafel en telkens opnieuw te gebruiken. Bijvoorbeeld voor het centraal zetten van een ‘letter van de week’.Leuk detail: Het venstertje is beschrijfbaar met de raamkrijtjes van Kitpas. Scroll verder voor alle producten uit dit blog, zoals de voelletters.

Joepie! Er is weer een grote pallet vol kleine beestjes van Lanka Kade naar ons onderweg. Met natuurlijk veel herfstdieren. Steeds meer mensen ontdekken Lanka als hét merk voor houten dieren. Bekijk hier de beschikbare voorraad. 

Producten uit dit blog

Meer herfst