Nieuw thema: Leven in de sloot

Rondom de sloot en vijver is van alles te zien en te beleven. Laat kinderen ontdekken wat er onder water leeft en welke dieren en planten er zijn. Het rijke leven in de sloot nodigt uit tot mooi en avontuurlijk themawerk. In het nieuwe thema Leven in sloot verzamelen we producten die je bij dit thema kunt gebruiken. 

Wist je dat je blauw speelzand ook kunt gebruiken als ‘water’. Vul een platte bak met speelzand en maak hier met andere materialen waterplanten in. In het bovenstaande voorbeeld hebben we wat dieren en planten toegevoegd, maar hetzelfde kun je ook doen met poppetjes en bootjes. Het geeft een hele andere speelervaring en andere mogelijkheden dan met water en het ziet er ook nog erg aantrekkelijk uit om mee te spelen.

Producten uit dit blog

In het nieuwe thema Leven in de sloot vind je dus allerlei materialen om dit thema uit te werken. Hieronder plaatsen we de producten die we voor bovenstaand idee hebben gebruikt. Laat je inspireren en geef er je eigen draai aan. Ga je zelf met dit thema aan de slag? We vinden het leuk als je jouw ervaringen met ons deelt. Via Instagram kun je ons taggen of een bericht sturen. 

Naar thema Leven in de sloot