Wat is er verstopt in de holle boom?

Wat is er verstopt in de holle boom? Verstoppen spreekt altijd tot de verbeelding en met deze nieuwe holle boomstam creëer je heel eenvoudig een extra dimensie bij je speeltafel. Een ideale ‘schuilplaats’ voor allerlei kleine beestjes bij je themawerk in alle seizoenen. 

Aanvulling 11 mei 2022: 

Naast de grote boomstronk en holle boomstam is er nu ook een miniatuur boomstronk beschikbaar. Ideaal voor spel met klein materiaal.

Gebruik deze miniatuur boomstronk in combinatie met andere materialen. Gemaakt van stevig, duurzaam materiaal en geschikt om zowel binnen als buiten mee te spelen. Een mooie toevoeging op de verteltafel, in de bouwhoek of op een thematafel. Hoogte 13,5 cm.

De holle speelboomstam is van Yellow Door. Eerder verschenen in deze serie al een boomstronk, iglo, ijsberg, waterval en speelgrot. 

Het materiaal is stevig en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

De holle speelboomstam laat zich goed combineren met allerlei andere spelmaterialen. In de afbeelding hierboven combineerden we met de nieuwe set Mepz Fields. Met deze zeshoekige speelmatjes leg je eenvoudig een basis voor open spel. Ook de groene heuvels op de achtergrond geven extra speelmogelijkheden doordat er hoogteverschillen ontstaan. 

Producten uit dit blog

Uit dezelfde serie