Waytoplay presenteert 8-delige set Roadblocks

Deze nieuwe set bestaat uit 8 houten verkeersborden die de perfecte aanvulling zijn op de flexibele autobaan van Waytoplay Toys. Met deze borden kan het kind over het verkeer leren terwijl het plezier heeft.

Wegversperringen en aanwijzingen verbeteren de totale speelervaring door een nieuw niveau van realisme toe te voegen aan de flexibele autobaan. Het kind zal graag doen alsof het een bestuurder is, door de straten navigeren en de verkeersregels volgen of niet…

 

Mooie aanvulling op de Schoolset

De set Roadblocks combineert fantastisch met een Waytoplay Schoolset! Een aankoop waar je zeker geen spijt van krijgt en ideaal voor groepen.

Waytoplay kun je telkens opnieuw inzetten bij allerlei thema’s en uitbreiden met extra onderdelen. Waytoplay is van buigzaam rubber. Dit betekent dat je ook op ondergronden als zand en gras met de flexibele delen de leukste routes kunt maken. De brede delen blijven goed liggen en sluiten prima op elkaar aan, zolang de hoogteverschillen niet te groot zijn. Leuk detail, beide zijden zijn bedrukt met lijnen, maar niet altijd gelijk. Zo staat er bijvoorbeeld op een rechte baan aan de ene kant een zebrapad en de andere zijde niet. Zo zijn er kruisingen, rotondes, parkeerplaatsen en stroken met haaietanden beschikbaar. Ook leuk dus om te gebruiken bij de verkeersles!

 

MEER WAYTOPLAY

ACTIE SCHOOLSETS

10% korting op schoolsets!!! Credu.nl bestaat dit jaar 10 jaar! Daarom deze maand een tijdelijke actiekorting op een aantal populaire schoolsets.

Lees meer >