Een gezond thema: Groente & fruit

In het afgelopen jaar is het assortiment uitgebreid met verschillende basisthema’s die veel gebruikt worden met peuters en kleuters. Zo voegden we al materialen toe rond thema’s als Leven in de sloot, Kriebelbeestjes en Dinowereld, maar ook materialen voor rollenspel en poppenkleding. Nu is het thema Groente & fruit aan de beurt. Je vond op Credu.nl al wel wat materialen rond dit onderwerp, maar vanaf nu vind je ze in een aparte categorie. Wel zo overzichtelijk! 

Bij het merk Tender Leaf vonden we een kleine marktkraam, die ideaal is om een ‘verkoophoekje’ voor groente & fruit in te richten. De vakjes nodigen uit tot sorteren en rollenspel ontstaat vanzelf in de verkoopactiviteiten rondom de marktkraam. Het thema is zo op allerlei manieren uit te breiden. Je kunt focussen op een bepaalde soort, bijvoorbeeld ‘Hoe groeit de aardbei’, maar je kunt ook aandacht geven aan wat er allemaal nodig is om een winkeltje in te richten. 

Hoveelheden, smaak, kleuren, betalingen, gezondheid, sociale interactie; het komt allemaal aan de orde op de markt. Speel af en toe mee en stimuleer het rollenspel door materialen toe te voegen (en ander materiaal tijdelijk weer op te bergen). 

Hieronder vind je een overzicht van de materialen die je op bovenstaande foto’s ziet en in het nieuw thema Groente & Fruit zullen we de komende tijd extra uitbreidingen plaatsen. 

Producten uit dit blog

-32%
Oorspronkelijke prijs was: €27.95.Huidige prijs is: €18.99.
-50%
Oorspronkelijke prijs was: €5.99.Huidige prijs is: €3.00.
-86%
Oorspronkelijke prijs was: €6.95.Huidige prijs is: €1.00.
Meer Groente & Fruit

ACTIE SCHOOLSETS

10% korting op schoolsets!!! Credu.nl bestaat dit jaar 10 jaar! Daarom deze maand een tijdelijke actiekorting op een aantal populaire schoolsets.

Lees meer >