COBLO nu ook in pastelkleuren beschikbaar

Vaste volgers van Credu.nl hebben de magnetische bouwblokken van COBLO al vaker langs zien komen. We hebben ook al heel veel scholen en kindercentra mogen voorzien van zo’n prachtige 200-delige Schoolbox! Als leverancier van educatief materiaal lag daar ook de focus op. Maar vanwege het grote succes breiden we het aanbod nu uit met de sets in pastelkleuren, een 35-delige en een 100-delige set. Mooi als aanvulling voor wie al COBLO in een educatieve setting gebruikt, maar ook hele geschikte sets om thuis te gebruiken.

De pastelkleuren sluiten aan op de kleuren van de COBLO sets in primaire kleuren, maar zijn net wat zachter. Vooral als het licht erop valt of als je kleuren combineert geeft dit een prachtig effect. Tip: Gebruik Coblo eens in het platte vlak op een lichttafel. Je kunt er hele mooie composities mee maken.

COBLO klikt door de magnetische aansluitingen eenvoudig aan elkaar en je kunt er ook in 3D grote objecten mee maken. Ken je COBLO nog niet? Bekijk dan zeker even onze merkpagina om kennis te maken met deze topper. 

Meer Coblo

Speltip: Uitbreidingsset COBLO Auto

Wist je dat COBLO ook onderstellen in het assortiment heeft met wielen. Van deze basis kun je zelf een auto of ander voertuig maken door de magnetische blokken van COBLO erop vast te klikken.

In bovenstaande afbeelding zie je dat de COBLO-bus net vanaf de camping vertrekt. Ook de tentjes zijn met COBLO gemaakt. De ondergrond is van Mepz en de houten muur, bomen en hekken van Lanka Kade

Meer Coblo

ACTIE SCHOOLSETS

10% korting op schoolsets!!! Credu.nl bestaat dit jaar 10 jaar! Daarom deze maand een tijdelijke actiekorting op een aantal populaire schoolsets.

Lees meer >