Kijk hoe hoog! OPPI PIKS

Samen spelen is ook samen beleven. Voel de spanning als je samen bouwwerken bouwt die ook zomaar om kunnen vallen. Met OPPI PIKS kun kinderen niet alleen werken aan een bouwwerk, maar door samen te bouwen ontstaat er ook een spelelement. Plaats om de beurt een kegel of plankje en ga de concurrentie aan of geef elkaar juist goede hints. Spelen, plezier maken, bouwen en ontdekken! Met OPPI PIKS kan het allemaal.

Zoek de balans en bouw in de hoogte. Voordat de zwaartekracht een einde maakt aan je mooie toren is er de spanning en het zoeken van balans. 

OPPI PIKS bevordert niet alleen de fantasie, maar ook de concentratie. Gelukkig zijn de siliconen kegels best wel stroef, zodat de plankjes goed blijven liggen en mooie constructies mogelijk zijn.

Bestel OPPI PIKS

OPPI heeft de PIKS-serie beschikbaar in verschillende sets. Elke set bestaat uit een aantal massief houten plankjes en veilige siliconen kegels. Een mooi product dat probleemloos jarenlang mee kan en iedere keer opnieuw aanzet tot nieuwe bouwervaringen. Kies je set en we garanderen je veel spelplezier!

ACTIE SCHOOLSETS

10% korting op schoolsets!!! Credu.nl bestaat dit jaar 10 jaar! Daarom deze maand een tijdelijke actiekorting op een aantal populaire schoolsets.

Lees meer >