De extra uitgebreide Modderkeuken

Lekker buitenspelen met water, zand, potten, pannen en allerlei andere materialen! Met een modderkeuken op het schoolplein of in je achtertuin creëer je een heerlijke plek waar kinderen kunnen experimenteren en spelen. Om het spel nog echter te maken en de kinderen op nog meer ideeën te brengen, presenteren we je de nieuwe Senso Speelstenen. Afgelopen jaar waren de sets Groenten en Fruit al beschikbaar. Daar zijn nu 4 nieuwe sets bijgekomen!

Met de set Brood van de wereld laat je kinderen kennismaken met allerlei soorten brood van over de hele wereld én kunnen ze heerlijk spelen, zowel binnen als buiten.

De set Eten van de wereld brengt andere culturen wel heel erg dichtbij. Onze favoriet is de Sushi, die er wel heel erg echt uitziet. Ook voelen de speelstenen heel realistisch. Alhoewel ze hard en slijtvast zijn, voelen ze toch erg prettig aan. Laat de kinderen maar eens met de ogen dicht voelen en raden wat ze in de handen hebben…

Zoek stokjes en gebruik de set BBQ-grillspies op je zelfgemaakte BBQ. Valt de Hollandse BBQ in het water? Wat maakt het uit dat het regent en de boel een beetje vies wordt! Na het spelen zijn de stenen eenvoudig weer af te wassen. 

Tot slot in deze serie de nieuwe Pizza Toppings. Met de champignons, uitjes, paprika en mozzarella maakt je prachtig mooie pizza’s met een bodem van zand, modder of hout. 

Bestel Senso Speelstenen

Kortom: De Senso Speelstenen stimuleren het spel, gaan superlang mee en zijn dus een echte aanrader voor zowel thuis als in de modderkeuken op school of in de opvang. Kies hieronder de set(s) van jouw voorkeur.

Meer Modderkeuken