Leg de basis voor jouw poolwereld met Mepz

Wat voor ondergrond kies je voor op de verteltafel of thematafel? Folie, papier, karton? Wat dacht je van Mepz? Met deze zeshoekige velden leg je keer op keer de basis voor open spel. Mepz is abstract vormgegeven en laat daardoor veel ruimte voor fantasie. Ook kun je de verschillende zeshoeken draaien en zo op allerlei manieren combineren.

Elke set Mepz bestaat uit 14 delen. Hierboven zie je de set Mepz Polar. Het formaat van 1 veld is 24 cm.

De zeshoekige velden zijn gemaakt van duurzaam muismatmateriaal met een soepel oppervlak, bedrukt met bio-inkt. 

Met de set Mepz Polar leg je de basis voor jouw winterwereld. In bovenstaande afbeelding is het gecombineerd met de grote speelijsberg van Yellow Door. Een superhandig element dat direct aanleiding geeft om allerlei verhalen te spelen!

Leg de velden telkens in een ander patroon en combineer met andere materialen. Disclaimer: We weten dat een ijsbeer en pinguïn niet op dezelfde pool leven, maar ze matchen zo leuk op de foto :). Wat het ook leuk doet op de foto en zeker een aanwinst is voor verzamelaars van open spelmateriaal zijn de ‘bergen‘ op de achtergrond.

Mepz, een eigen product van Credu.nl

Waar we stiekem wel een beetje trots op zijn: Mepz is een eigen product van Credu.nl. Al jaren zoeken we naar allerlei producten om het open spel te stimuleren en met die gedachte maakten we ook Mepz. Op dit moment hebben we drie verschillende ontwerpen beschikbaar en in 2022 volgt er meer. De sets kun je natuurlijk ook onderling combineren om zo een compleet eigen wereld te maken.

Meer producten uit dit blog

Naast Mepz zie je op de bovenstaande foto’s nog een aantal andere producten uit ons assortiment. We zetten ze voor je op een rij:

 

ACTIE SCHOOLSETS

10% korting op schoolsets!!! Credu.nl bestaat dit jaar 10 jaar! Daarom deze maand een tijdelijke actiekorting op een aantal populaire schoolsets.

Lees meer >