Meer bouwmogelijkheden met Just Blocks Smart Lines

Een mooie toevoeging aan de serie Just Blocks: Deze multifunctioneel inzetbare bouwblokken zijn nu ook verkrijgbaar met ‘slimme lijnen’. De Smart Lines uitvoering heeft blokken met inkepingen waar de plankjes handig ingeschoven kunnen worden.

Zo bouw je hoger, steviger en met de mogelijkheid om elementen schuin te bevestigen. Bouw een ridderkasteel, garage, toren, camping of wat je fantasie ook maar naar boven brengt. De houten ridders op de afbeelding zijn van Lanka Kade. 

De blokken uit de Just Blocks Smart Lines serie hebben hetzelfde formaat als de blokken uit de originele serie, maar hebben inkepingen van een paar millimeter diep. De lijnen lopen zowel horizontaal, verticaal als diagonaal.   

Maak een dak, een helling of extra verdiepingen! Bouwen met Just Blocks wordt zo nog leuker dan het al was. Combineer de basisset met een set Smart Lines en maak echt grote bouwwerken!

Just Blocks is ideaal voor scholen en kindercentra. Je kunt met meerdere kinderen echt groot bouwen en bij elk thema komt het weer van pas. Just Blocks laat zich ook uitstekend combineren met allerlei andere blokken en klein spelmateriaal.

Producten uit dit blog

Just Blocks Smart Lines is in twee verpakkingen beschikbaar. De Small verpakking heeft 3KG aan blokken en de Medium set biedt zelfs 7,5KG. Kik op de set om de details te bekijken.

De basissets van Just Blocks

Eerder verschenen al de basissets met superhandige blokken en plankjes van Just Blocks. Zowel voor thuis, school als kinderopvang een echte aanrader die je overal bij kunt gebruiken.

ACTIE SCHOOLSETS

10% korting op schoolsets!!! Credu.nl bestaat dit jaar 10 jaar! Daarom deze maand een tijdelijke actiekorting op een aantal populaire schoolsets.

Lees meer >