Nieuwe producten van Yellow Door

Ook in 2022 heeft Yellow Door weer een heel aantal mooie educatieve producten gelanceerd. Met nieuwe Senso Speelstenen en een uitbreiding op de serie Let’s roll laat Yellow Door wederom zien dat ze heel goed begrijpen wat kinderen nodig hebben om op een open manier te spelen, ontdekken én leren. 

Rollers met stempeltjes op de uiteinden. Te gebruiken in zand, verf of klei. Dat is het populaire concept van Let’s Roll. In deze serie zijn nu twee nieuwe sets verschenen: De hierboven afgebeelde set Number Frames en de set Emoties.

De serie Senso Speelstenen is uitgebreid met deze kleurrijke bloemen. Te gebruiken om te ordenen en sorteren, of er een heerlijk ‘bloemensoepje’ mee te maken. Zowel binnen als buiten te gebruiken!

Ook de nieuwe Senso Speelstenen Hartjes zijn kleurrijk, voelen prettig aan en zijn voor allerlei activiteiten te gebruiken.

Naast de grote boomstronk en holle boomstam is er nu ook een miniatuur boomstronk beschikbaar. Ideaal voor spel met klein materiaal.

Bestel nieuwe producten Yellow Door

Andere populaire materialen van Yellow Door

Yellow Door is bekend van de vele soorten speelstenen en het open spelmateriaal van natuurlijke materialen. Ook de houten sorteerbakken in diverse varianten zijn multifunctioneel inzetbaar en daarom erg geliefd.

Meer van Yellow Door