Groepssets in beeld: nu ook COBLO

Zoek je naar mooie groepssets voor school of kinderopvang? Dan is er nu een hele mooie set beschikbaar met magnetische constructieblokken. COBLO bestaat uit helder gekleurde elementen die je eenvoudig aan elkaar kunt klikken, omdat ze aan alle zijden magnetisch zijn. Dat vraagt aandacht, focus, een beetje handigheid en ook ruimtelijk inzicht. Er valt dus veel te leren tijdens het spelen en bouwen!

COBLO valt op door de kwaliteit en de Schoolbox bevat maar liefst 200 elementen. Hiermee kunnen meerdere kinderen tegelijkertijd grote bouwwerken maken. Ter indicatie: De vierkante elementen zijn 7,5 cm. 

Bestel Schoolbox

Naast de COBLO Schoolbox hebben we een 55-delige en een 100-delige set beschikbaar + een supermooie knikkerbaan, die je ook heel goed kunt combineren met de andere sets.

Meer coblo

Schoolset, educatieset, groepsset: Je vindt het bij Credu.nl

Credu.nl is gespecialiseerd in het leveren aan scholen en kinderopvang. Vandaar dat je bij ons een ruime keuze hebt aan speciale sets voor groepen. Wil je in de aanloop naar het nieuwe seizoen alvast investeren in goed speelgoed voor groepen? Check dan zeker onderstaande lijst met sets, waarmee je zeker een impuls geeft aan open spel en leerzame activiteiten. Is een set uitverkocht? Neem even contact op, want meestal kunnen we alsnog snel leveren.

ACTIE SCHOOLSETS

10% korting op schoolsets!!! Credu.nl bestaat dit jaar 10 jaar! Daarom deze maand een tijdelijke actiekorting op een aantal populaire schoolsets.

Lees meer >