Nu ook in NL: Inspire my play PlayTRAY

De mooiste playtray die je kunt vinden, nu ook in NL en bij jouw vertrouwde adres Credu.nl verkrijgbaar! Heb je de ‘Inspire my play – PlayTRAY‘ al eens langs zien komen op Instagram? We weten zeker dat je ‘m in het echt nog mooier gaat vinden. Wij in ieder geval wel en daarom zijn we blij om je deze prachtige en multifunctioneel inzetbare playtray te kunnen presenteren.

De PlayTRAY bestaat uit een diepe bak van 43 cm doorsnede. De bak is van uitstekende kwaliteit en heeft antislip strips aan de onderzijde, waardoor het ook op een gladde tafel uitstekend blijft staan. Elke PlayTRAY heeft 6 kleinere bakjes die samen de cirkel vullen. Ook de deksel heeft antislip strips, waardoor ook deze als platte schaal te gebruiken is om op te spelen. Bij gebruik van meerdere bakken, bijvoorbeeld in een groepsruimte, kun je de bakken na gebruik eenvoudig en stevig stapelen. 

De PlayTRAY kun je gebruiken met speelzand, rijst, klei of water. Gebruik de bak, kleine bakjes en deksel voor klein spelmateriaal en creëer je eigen kleine wereld. Gebruik het in de ontdekhoek of op de thematafel. Je zult in praktijk zien dat de mogelijkheden en kwaliteit ongekend zijn.

De PlayTRAY nodigt uit om te ordenen en te sorteren en is ook heel geschikt om allerlei materialen in te bewaren of aan te bieden. Daarmee is het niet alleen voor school of kinderopvang, maar ook voor thuis een handige en tijdloze aanwinst.

bestel jouw playtray

ACTIE SCHOOLSETS

10% korting op schoolsets!!! Credu.nl bestaat dit jaar 10 jaar! Daarom deze maand een tijdelijke actiekorting op een aantal populaire schoolsets.

Lees meer >