Nieuwe producten Yellow Door 2023

De serie Let’s Roll is uitgebreid met de set Seizoenen (24 rollers!) en de set Kinderversjes. Het zijn enkele van de nieuwe producten van het populaire merk Yellow Door voor 2023. Daarnaast hebben we nu ook de nieuwe sets Prehistorische tanden, Speelstenen De Kust en Speelstenen Natuur aan ons assortiment toegevoegd. Maak kennis met deze tijdloze en creatieve producten!

Let’s roll Seizoenen

De set Let’s roll seizoenen is het hele jaar door inzetbaar! Deze set rollers zijn vooral geschikt om te gebruikten met klei. Rol patronen met de rollers en stempel details met de uiteinden. Maak telkens nieuwe combinaties en decoraties. De 24 rollers worden geleverd in 4 kleuren, zodat je per seizoen 6 rollers beschikbaar hebt.

Let’s roll Kinderversjes

Ook nieuw in de serie Let’s Roll is de set Kinderversjes. Deze set bevat patronen die ontleend zijn als populaire Engelstalige kinderversjes waarvan sommig in Nederland ook bekend zijn (zoals de wielen van de bus). De fantasierijke afbeeldingen op deze rollers zijn ook op allerlei manieren te gebruiken. Een aanrader dus 🙂

Het merk Yellow Door ken je misschien van de sets botten, waarmee de jonge archeloog allerlei ontdekkingen en onderzoeken kan doen. Nieuw is nu de set Prehistorische tanden. Een set speelstenen die je kunt gebruiken in een ontdekhoek, zandtafel en ook buiten. Bevat acht speelstenen tanden: Allosaurus, Iguanodon, Mammoth, Pliosaur, Ptychodus, Stegosaurus, Triceratops en Tyrannosaurus rex.

In de serie speelstenen is het product Speelstenen De Kust dit jaar nieuw. Sterk, afwasbaar en met prachtig reliëf! Ideaal voor thema’s als Strand, Zee en Zomer.

Ook nieuw zijn de Speelstenen Natuur met afbeeldingen van een eikel, paardenbloem, veer, dennenappel, slakkenhuis, spinnenweb, blad en zaden.

Nieuwe producten Yellow Door 2023

Blijf ons volgen, want binnenkort presenteren we meer nieuwe producten van Yellow Door…

MEer yellow door

ACTIE SCHOOLSETS

10% korting op schoolsets!!! Credu.nl bestaat dit jaar 10 jaar! Daarom deze maand een tijdelijke actiekorting op een aantal populaire schoolsets.

Lees meer >