Nieuwe sets van COBLO (ook transparant!)

Afgelopen zomer voegden we COBLO toe aan ons assortiment en de eerste reacties zijn zeer positief. De schoolset was vanaf de start al erg populair. Deze wordt sinds kort geleverd met vernieuwde opdrachtkaarten. Ook vernieuwd zijn de verpakkingen en er is een grotere knikkerbaan met maar liefst 100 onderdelen! 

Met de COBLO knikkerbaan maakten we een spitsmachine. Gooi op twee plekken de kruidnootjes in de knikkerbaan en in het bakje onderaan zie je het totaal! Check voor video ons instaverhaal. 

Verder is er nu een aanvullende set met 20 transparante bouwelementen. Deze combineren mooi met de gekleurde blokken. Je kunt er ramen mee maken, of een iglo. 

Wat we van onze klanten op scholen en kinderopvang horen is dat COBLO bij de kinderen erg geliefd is. Het wordt dagelijks gebruikt en heeft ontzettend veel toepassingsmogelijkheden. 

Werk je zelf op een school of in de kinderopvang? Dan is de Schoolbox een echte aanrader. Met deze 200-delige set kunnen meerdere kinderen tegelijkertijd spelen en samen echt grote bouwwerken maken!

Bestel COBLO

Bekijk hieronder de momenteel bestelbare sets van COBLO.