Uitbreiding Just Blocks: CITY sets

We waren al fan van Just Blocks, maar met de nieuwe CITY sets wordt elke bouwhoek nóg leuker! Niet alleen dat, door de 3 verschillende sets is het ook een fantastisch (groeps)cadeau voor Sint of Kerst. Elke set heeft blokken met 34 vrolijke en herkenbare prints, waarmee je iedere keer weer nieuwe combinaties kunt maken.

Zo zijn er afbeeldingen met ramen, deuren, bomen, struiken, 2 buitenmuren met kat, fietsen, geldautomaten, autoladers, prullenbakken, baksteen muren, marktkraampjes, trappen, daken, brandblussers, balkonnetjes, wegdelen, parkeerstroken, 6 kruispunten en rotondes.

De pluspunten van Just Blocks: Open spel, eindeloze variatie, stimuleert precisie en balans, ontwikkelt het voorstellingsvermogen. Ook laat het zich goed combineren met allerlei andere blokkensets,

De bedrukte blokken hebben aan 1 zijde een print en zijn dus andersom ook blanco te gebruiken. Alle afbeeldingen zitten in de kleinste set, in de grotere sets ook meerdere keren. Per set staan de aantallen vermeld in de omschrijving.

Bestel jouw CITY set!

De Just Blocks CITY sets zijn bestelbaar in de varianten Small, Medium en Big. Wil je deze bestellen als cadeau? Bestel dan op tijd omdat de voorraad beperkt is en de levertijd soms iets langer.

Eerder verschenen in de Just Blocks serie

Naast de standaard Just Blocks dozen in Small, Medium en Big zijn er ook 2 dozen in de uitvoering Smart Lines. Deze blokken hebben hetzelfde formaat als de blanco blokken de City blokken, maar hebben inkepingen, waarin de plankjes bevestigd kunnen worden.

ACTIE SCHOOLSETS

10% korting op schoolsets!!! Credu.nl bestaat dit jaar 10 jaar! Daarom deze maand een tijdelijke actiekorting op een aantal populaire schoolsets.

Lees meer >