Voor de jonge bouwvakker

Zit er bouwtalent in jouw groep? Veel kinderen vinden het heerlijk om te bouwen, ook in de zandbak. Ze bouwen zandkastelen, graven diepe gaten, bedenken hele verhalen bij hun bouwsels en verleggen hun grenzen. Met de materialen van Spielstabil geef je ze gereedschap waarmee ze die grenzen verder kunnen verleggen en nieuwe ontdekkingen kunnen doen. Maak het zand een beetje vochtig met water uit de emmer, maak een ‘steen’ met de baksteenvorm en strijk het glad met de vlakspaan. Natuurlijk wel even checken of het waterpas is! 

Meer Spielstabil

Vorig jaar mochten we heel veel klanten blij maken met de ijshoorntjes en de ijslepels van Spielstabil. We zijn erg te spreken over de kwaliteit van dit merk en daarom dit jaar een uitbreiding van het assortiment met meer materialen. De voorraad is nog wat beperkt, maar mocht je meer nodig hebben dan er via de winkelmand bestelbaar is, bel of mail dan even en we regelen het voor je. 

ACTIE SCHOOLSETS

10% korting op schoolsets!!! Credu.nl bestaat dit jaar 10 jaar! Daarom deze maand een tijdelijke actiekorting op een aantal populaire schoolsets.

Lees meer >