Op handjes en voetjes…

‘Jullie groepje gaat bij de paarse voetjes staan’. Dit zou een manier kunnen zijn om deze nieuwe kunststof handjes of voetjes te gebruiken in het speellokaal. Je legt de voetjes op de plek waar het groepje zich verzamelt of een handje bij het startpunt en het is meteen voor iedereen duidelijk. Wel even de kleuren oefenen :). Maar deze handige handjes en vrolijke voetjes hebben meer gebruiksmogelijkheden. We laten je het graag zien.

Zowel de handjes als de voetjes zijn zacht en hebben een lichte structuur. Hierdoor glijd je er niet op uit (anti-slip). Daardoor kun je er niet alleen allerlei Twister-achtige spelletjes mee spelen, maar ook bewegingsspelletjes waarbij gesprongen moet worden of met een bal gegooid. De handjes en voetjes blijven gewoon liggen. Je glijdt er niet op uit! Dus: ‘Wie kan er van voetje naar voetje springen?’

Ook samen kunnen de kinderen allerlei spelletjes met instructies bedenken: ‘Zet je hand op een groen handje en je voet op een geel voetje’ of ‘Ren naar het rode handje’. Combineer eventueel met een kleurendobbelsteen. 

Ook kun je de voetjes gebruiken om routes uit te zetten die de kinderen moeten volgen. Hierdoor kun je eenvoudig een circuit uitzetten in het speellokaal of een begin en eindpunt aangeven.  

Omdat beide producten afwasbaar zijn kun je ze ook gebruiken met plakkaatverf om afdrukken te maken of om sporen te maken in het zand. Een leuk product dat niet alleen flexibel is qua materiaal, maar ook op allerlei manieren ingezet kan worden in de praktijk van elke dag. Heb je zelf een goed idee voor het gebruik? We horen het graag!

Bestel Handjes en Voetjes

Gesloten i.v.m. Zomervakantie

Op dit moment is Credu.nl gesloten wegens zomervakantie. Bestellingen plaatsen is mogelijk. Op 12 augustus is de eerste verzending van het nieuwe seizoen. Goede vakantie!


Lees meer