Op zoek naar het allerleukste creatieve en educatieve producten? Credu.nl is leverancier van diverse toonaangevende merken. 

Leuke ideetjes opdoen? Zien hoe je materialen met elkaar kunt combineren? Of inspiratie verzamelen voor je themawerk? Volg Credu.nl op Instagram!

 
Graag houden we je op de hoogte van de nieuwste, leukste, creatiefste, hipste en handigste materialen. Daarom verzenden we ongeveer twee keer per maand een nieuwsbericht naar iedereen die Credu.nl volgt. Wil je ook niets missen? Meld je dan aan om de hoogte gehouden te worden.


Lieveheersbeestjes voor telactiviteiten

Krijg je lentekriebels? Wij wel van deze leuke Telstenen Lieveheersbeestjes. Wat kun je daar veel leuke telactiviteiten mee doen. Al helemaal in combinatie met de handige activiteitenkaarten. Ze zijn lekker groot, maar toch ideaal voor kleine kinderhanden. 

De set bestaat uit 22 stenen met daarop de getallen 0 t/m 10. Van elk aantal dus 2 identieke stenen. Je kunt met de telstenen allerlei rekenactiviteiten doen zoals de lieveheersbeestjes neerleggen in de juiste volgorde van 0 naar 10, oneven beestjes opzoeken, sommen maken, meer/minder oefenen, zoeken welk beestje er mist en nog veel meer.

Met de los leverbare set activiteitenkaartjes kun je de rekenspelletjes nog extra stimuleren. Met de kaarten kunnen jonge kinderen zelf de lieveheersbeestjes sorteren of op de juiste plek leggen. De kaarten zien er ook erg mooi uit en zijn afwasbaar. Wij werden al enthousiast bij de plaatjes, maar bij het uitpakken nog meer! Een superleuke aanwinst voor elke kleutergroep. 

Hierboven zie je alle 16 activiteitenkaarten afgebeeld. Sommige zijn echt bedoeld om de aantallen te oefenen, andere zijn meer decoratief en kunnen gebruikt worden om lekker mee te spelen of verhaaltjes te bedenken. Zet je ze rechtop (bijvoorbeeld m.b.v. de show stenen) dan staan ze ook erg leuk op een ontdek- of thematafel.

Deel winkelmand