Wow, die zijn groot! Boomstronk, grot en ijsberg

Misschien heb je vorig seizoen de miniatuur iglo en speelgrot wel langs zien komen. Misschien is er in jouw groep of thuis al heerlijk mee gespeeld! Voor dit seizoen presenteren we een drietal grote varianten, die zeker niet misstaan op je vertel- of thematafel: Een boomstronk, grot en ijsberg in supergroot formaat!

Met de speelgrot kun je de perfecte schuilplaats maken voor heel veel dieren. Houten dieren, plastic beesten of kleine knuffels, de kinderen kunnen er allerlei avonturen mee bedenken.  

Ook de grote speelboomstronk biedt een schuilplaats voor allerlei dieren en is zeker een aanwinst voor op de thematafel in de herfst. Leuk detail, de boomstronk heeft verschillende openingen waardoor de beestjes in en uit kunnen.

En alvast vooruitlopend op de winterperiode hebben we ook de grote ijsberg aan het assortiment toegevoegd. Hiermee geef je extra karakter aan elke winterlandschap en door de hoge kwaliteit kun je er jaar op jaar weer mee laten spelen. 

Bestel de grot, ijsberg of boomstronk

Door het grote formaat is de voorraad beperkt, dus wees er op tijd bij. Is iets niet op voorraad? Bel naar 085-4018982 op werkdagen of mail naar info@credu.nl en we helpen je graag verder.

Combineer met…

De speelgrot, ijsberg en boomstronk laten zich goed combineren met andere materialen voor een heerlijke speelhoek of een prachtige verteltafel. Een paar ideetjes:

ACTIE SCHOOLSETS

10% korting op schoolsets!!! Credu.nl bestaat dit jaar 10 jaar! Daarom deze maand een tijdelijke actiekorting op een aantal populaire schoolsets.

Lees meer >