Yellow Door presenteert twee extra speelobjecten voor de kleine wereld

De afgelopen weken presenteerden we al diverse nieuwe materialen van Yellow Door uit de collectie voor 2024. Daar zijn weer twee nieuw producten bijgekomen in de serie met speelobjecten voor de kleine wereld. Een superhandige en sfeervolle brug en een interessante vulkaan. 

Deze stevige brug geeft extra spelmogelijkheden op een speel- of verteltafel en heeft een ideaal formaat om te gebruiken met allerlei speelfiguren (33cm).

Meer info & bestellen

Ook de nieuwe speelvulkaan stimuleert het spel op allerlei manieren. Dit object is te gebruiken bij thema’s als vulkanen, dino’s, maar ook ruimtevaart en heelal. 

Meer info & bestellen

De speelbrug kun je op allerlei manieren combineren met andere spelmaterialen. Zo gebruikten we hier de plankjes en blokken uit de serie Just Blocks GAIA, Deze blokken met natuurlijke prints zijn decoratief en uitnodigend om mee te spelen. De zwaan en de eend zijn van Lanka Kade. De poppetjes komen uit de set Kleurrijke Familie

Meer speelobjecten van Yellow Door

Door de loop van de jaren heen is de serie met speelobjecten van hars & steen behoorlijk uitgebreid. Wat begon met een iglo en een grot is intussen een hele set van elementen die fantasierijk spel stimuleren en garant staan voor lang speelplezier!

Meer van Yellow Door

Gesloten i.v.m. Zomervakantie

Op dit moment is Credu.nl gesloten wegens zomervakantie. Bestellingen plaatsen is mogelijk. Op 12 augustus is de eerste verzending van het nieuwe seizoen. Goede vakantie!


Lees meer