Thema Dinowereld uitgebreid met materialen

Goed nieuws voor iedereen die in het komend jaar over Dinosaurussen of aanverwante thema’s gaat werken: De categorie Dinowereld is uitgebreid met diverse nieuwe producten die het themawerk een extra boost geven. In dit blog laten we je graag wat voorbeelden zien aan de hand van een aantal foto’s. De basis voor deze opstelling zijn grote houten elementen van Lanka Kade (Speelwereld Jurassic) die je zowel voor een prehistorische scène als voor een maan- of vulkaanlandschap kunt gebruiken. 

Ook de onderliggende set Mepz Volcano kun je zowel voor thema prehistorie als voor ruimtevaart gebruiken. De gekleurde zeshoeken vormen een mooie basis om je speelwereld op uit te werken. 

De Prehistorische Speelset van Lanka Kade bestaat uit een holbewoner, holvrouw, holenjongen, holenmeisje, vuur, grot, rotsen en sabeltandtijger en is zeer geschikt voor open spel. 

Ook voegden we diverse kunststof dino’s toe aan het thema Dinowereld, zoals een Stegosaurus en een T-Rex. 

Update: Dubbelzijdige Dino’s

Nog een toevoeging aan dit blog. Er zijn nu ook houten dino’s beschikbaar die aan beide zijden bedrukt zijn. Grappig detail: aan de ene kant staat de normale afbeelding van de dino. Aan de andere zijde het skelet. De set bestaat uit 8 verschillende dinosaurussen en kan gebruikt worden bij spel, maar ook voor onderzoeksdoeleinden. De jonge archeoloog wordt hier zeer blij van!

Let’s Roll Dinosauriërs!

In de serie Let’s Roll (de bekende rollers die in klei en speelzand te gebruiken zijn) vind je nu ook de set Dinosauriërs. Deze set bevat 6 rollers met dino’s en plantenprints. De uiteinden kun je gebruiken om te stempelen.

Alles uit de serie Let’s Roll vind je bij het merk Yellow Door. Van dit merk verwachten we komend voorjaar nog meer leuke, nieuwe producten, dus volgens ook via de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.  

Producten uit dit blog

Bekijk alle producten die je op bovenstaande foto’s ziet:

Meer voor thema Dinowereld