Let’s roll! Rollen en stempelen in één (update 2024)

De serie Let’s roll is weer verder uitgebreid! De introductie van deze creatieve rollers was in 2021, waarbij de seizoenen en de natuur centraal stonden. Afgelopen jaar volgende de sets emoties en kinderversjes en dit jaar presenteert Yellow Door de sets Transport en Dinosauriërs . Maak allerlei thematische creaties met de afdrukken van deze handige en prettig voelende rollers. Zeer geschikt voor kleine kinderhanden en steeds opnieuw te gebruiken. Elke set bestaat uit 6 rollers waarmee  herhalende patronen gerold kunnen worden. Elke roller heeft aan het uiteinde een afbeelding waarmee gestempeld kan worden.

Rol een patroon of stempel met het uiteinde van de roller en maak de mooiste afdrukken in klei.

Divers verschillende thema’s beschikbaar en altijd met inspirerende vormgeving die uitdaagt om allerlei creatieve creaties te maken. 

De rollers hebben een prettig voelende structuur en laten een duidelijke afdruk achter bij zowel rollen als stempelen.

Let’s roll is binnen en buiten te gebruiken, met klei, verf of zand. Na gebruik kun je de rollers eenvoudig weer afwassen.

Bestel Let’s roll

ACTIE SCHOOLSETS

10% korting op schoolsets!!! Credu.nl bestaat dit jaar 10 jaar! Daarom deze maand een tijdelijke actiekorting op een aantal populaire schoolsets.

Lees meer >