De mooiste sets voor school en groepen

Welke materialen zijn het meest geschikt voor gebruik in onderwijs of opvang? Wat is leuk en wat wil je zeker niet missen? Onze meest populaire groepssets zetten we in de etalage.

De drie meest verkocht groepssets!

  1. Stekkels: Een verrassend mooie set grotendeels handgemaakte houten blokken in allerlei vormen. Voor elke groep een fantastische basisset voor in de bouwhoek. Waarschijnlijk wordt er over 25 jaar nog mee gespeeld met deze tijdloze en sterke set. Lees meer>
  2. Waytoplay: Deze flexibele autobaan is een Nederlands product dat intussen wereldwijd een begrip is. Duurzaam, slijtvast en goed te combineren met allerlei andere spelmaterialen. Lees meer>
  3. COBLO: Deze magnetische bouwblokken zijn dit jaar nieuw en nu al een megasucces. Wij horen van onze klanten dat COBLO een van de producten is waar elke dag het meest mee gespeeld wordt! Lees meer>

Nog meer mooie speelsets voor groepen

Met een groepsset heb je altijd genoeg materialen om ook een grotere groep kinderen heerlijk te laten spelen. En onder de sets laten we nog even paar materialen langskomen die je voor het nieuwe seizoen zeker niet wilt missen! Heb je liever een kleinere set? Van de meeste van onderstaande producten zijn ook kleinere sets verkrijgbaar. Zoek op de merknaam en je vindt meer!

Meer aanraders!

Naast de groepssets zetten we nog even een aantal producten voor je op een rij die je zeker niet wilt missen in een volgend schoolseizoen. Misschien heb je ze al eens langs zien komen in onze nieuwsbrief en was je ze vergeten, of ken je Credu.nl nog maar net en ben je deze nog niet tegengekomen. Onderstaande producten zijn óf dit jaar nieuw, óf al echte toppers die ze al op veel scholen hebben bewezen.

Is een product uitverkocht?

Door de eindejaarsdrukte is er soms minder voorraad dan normaal. Daarnaast hebben zoveel scholen en kinderdagverblijven in de afgelopen paar jaar Credu.nl ontdekt dat populaire producten soms snel uitverkocht zijn. We doen ons uiterste best om voorraden tijdig aan te vullen, maar soms is het een kwestie van geduld hebben.

Wacht je op een enkel product? Zet jezelf dan op de wachtlijst en je ontvangt automatisch bericht. Wil je meerdere producten bestellen, maar is de gewenste hoeveelheid niet beschikbaar, of kun je 1 of meerdere producten niet toevoegen aan je bestelling? Laat het ons even weten, zodat we mee kunnen denken over een oplossing.