De mooiste speelsets voor school en groepen

Wat is er mooier dan kinderen die heerlijk spelen, een uitnodigende leeromgeving en materialen die je op allerlei manieren kunt combineren om kinderen uit te dagen. Door te investeren in groepssets maak je dit concreet in jouw groep. Bij Credu.nl vind je de allermooiste sets voor educatief gebruik. We zetten de best verkochte en meest gevraagde sets voor je op een rij + een aantal andere aanraders voor je jaarbestelling.

Wat je zeker niet wilt missen:

  • Onlangs presenteerden we nog de JUST Blocks Schoolsets met een prachtige combinatie van allerlei soorten blokken uit de Just Blocks serie.
  • Nieuw dit jaar is ook de Schoolbox Mepz, met daarin de nieuwe thema’s Volcano, Desert en Fantasy.
  • Een van de best verkochte producten van dit moment is Coblo. Bestel nu ook de 200-delige groepsset Coblo voor ultiem speelplezier!
  • Ben je nieuw bij Credu.nl? Vergeet dan zeker niet om onze topper, de Stekkels groepsset mee te bestellen. 

Groepssets voor educatief gebruik

Meer aanraders voor je jaarbestelling!

Naast de groepssets zetten we nog even een aantal producten voor je op een rij die je zeker niet wilt missen. Misschien heb je ze al eens langs zien komen in onze nieuwsbrief en was je ze vergeten, of ken je Credu.nl nog maar net en ben je deze nog niet tegengekomen. Onderstaande producten zijn óf dit jaar nieuw, óf al echte toppers die zich al op veel scholen hebben bewezen.

Is een product uitverkocht?

Door drukte is er soms minder voorraad dan normaal. Daarnaast hebben zoveel scholen en kinderdagverblijven in de afgelopen paar jaar Credu.nl ontdekt dat populaire producten soms snel uitverkocht zijn. We doen ons uiterste best om voorraden tijdig aan te vullen, maar soms is het een kwestie van geduld hebben.

Wacht je op een enkel product? Zet jezelf dan op de wachtlijst en je ontvangt automatisch bericht. Wil je meerdere producten bestellen, maar is de gewenste hoeveelheid niet beschikbaar, of kun je 1 of meerdere producten niet toevoegen aan je bestelling? Laat het ons even weten, zodat we mee kunnen denken over een oplossing.

ACTIE SCHOOLSETS

10% korting op schoolsets!!! Credu.nl bestaat dit jaar 10 jaar! Daarom deze maand een tijdelijke actiekorting op een aantal populaire schoolsets.

Lees meer >