YES! De schoolsets Just Blocks zijn er

Vind je het ook zo lastig kiezen welke set Just Blocks het meest geschikt is voor jouw groep? Dan is er nu een oplossing in de vorm van Schoolsets met een combinatie van de blokken uit de eerder verschenen sets. Een Schoolset heeft zowel blanco blokken als blokken uit de GAIA-, CITY- en Smart Lines series.

Just Blocks is een zeer waardevolle toevoeging voor elke bouwhoek en op vele manieren uit te breiden. Het is basismateriaal voor elke groep, waarmee vrijwel elke dag gespeeld zal worden. 

Laat je ook inspireren door de (engelstalige) folder met inspiratie voor gebruik van Just Blocks in het onderwijs. Just Blocks is zeker geschikt voor de doelgroep 3-6 jaar, maar ook oudere kinderen zullen hier zeker uitdagende bouwwerken mee willen maken.

Inspiratiefolder

148- of 264-delige Schoolset

Er zijn twee Schoolsets beschikbaar van 7,5 en 15 kilo met blokken! Met meer dan 100 of 200 blokken kan echt groot en door meerdere kinderen gebouwd worden. 

De eerder verschenen sets van Just Blocks

De blanco blokken vormen de basis voor de serie Just Blocks. Deze standaard blokken komen altijd weer van pas en bestaan uit blokken in vier verschillende formaten. 

Just Blocks Smart Lines

De Smart Lines serie is een uitbreiding op de basisblokken waar de blokken zowel horizontale, verticale als diagonale inkepingen hebben. Hierin kunnen de platte elementen geklemd worden waardoor er extra bouwmogelijkheden ontstaan.

Just Blocks CITY

De bedrukte blokken uit de CITY sets vormen een waardevolle toevoeging voor ieder kind dat met Just Blocks een eigen stad wil bouwen.

Just Blocks GAIA met impressies uit de natuur

Tot slot de GAIA sets. Deze zijn bedrukt met allerlei prints geïnspireerd op de natuur. Hiermee ontstaan weer nieuwe bouwideeën en wordt de fantasie geprikkeld.

-50%
Oorspronkelijke prijs was: €25.00.Huidige prijs is: €12.50.
-50%
Oorspronkelijke prijs was: €129.00.Huidige prijs is: €64.50.

Gesloten i.v.m. Zomervakantie

Op dit moment is Credu.nl gesloten wegens zomervakantie. Bestellingen plaatsen is mogelijk. Op 12 augustus is de eerste verzending van het nieuwe seizoen. Goede vakantie!


Lees meer