ABEL Blocks Mini nu in REWOOD uitvoering

Naast de prachtige grote blokken van ABEL Blocks zijn er al een tijdje de mini’s. Bij Credu.nl vind je de mini’s nu alleen nog in de nieuwe REWOOD uitvoering. Die zijn niet meer gemaakt van massief hout, maar van 80% houtafval met 20% natuurlijk bindmiddel, waardoor deze blokjes voordeliger én duurzamer zijn. 

Abel Blocks mini’s zijn qua formaat goed te combineren met populaire speelplankjes van diverse merken (zoals Bioblo). Maak tunnels, bochten en creëer telkens weer nieuwe vormen.

Ook in het platte vlak zijn ABEL Blocks mini heel goed te gebruiken om allerlei geometrische vormen te maken. Op de website van ABEL Blocks vind je inspiratie met allerlei voorbeelden.

Bestel ABEL Blocks Mini REWOOD als 12-, 24- of 72-delige set

Ontdek ook de grote versie van ABEL Blocks

De originele ABEL Blocks zijn 25 cm groot! Bouw in de hoogte, maak de mooiste figuren in het platte vlak of combineer met andere blokkenseries. ABEL Blocks is een prachtig duurzaam cadeau voor thuis, een aanrader voor gebruik in groepen en is beschikbaar in diverse sets. De aankoop van een set ABEL Blocks is gegarandeerd een investering in vele jaren prachtig speelplezier!

ACTIE SCHOOLSETS

10% korting op schoolsets!!! Credu.nl bestaat dit jaar 10 jaar! Daarom deze maand een tijdelijke actiekorting op een aantal populaire schoolsets.

Lees meer >