Met Waytoplay het luchtruim in: Airport set met vliegtuig

De liefhebbers van Waytoplay kunnen nu ook het luchtruim kiezen. De nieuwe Runway Airport set bevat baandelen uitgevoerd met gele baanmarkeringen, zoals die te zien zijn op luchthavens: taxibanen, start- en landingsbanen en gates. Combineer met de flexibele autobaandelen van Waytoplay en maak het spel nog levendiger!

De Runway Airport set wordt geleverd met 8 baandelen en een houten vliegtuig in dezelfde stijl als de prachtige Heen-en-weer auto’s van Waytoplay en met flexibele vleugels. Zowel binnen als buiten te gebruiken en met allerlei ander spelmateriaal te combineren. Een fantastisch cadeau voor ieder kind!

Ter inspiratie laten we je zien hoe je de Runway Airport set kunt combineren met Just Blocks en dan de Smart Lines variant. Deze blokken hebben inkepingen waardoor je eenvoudig in verdiepingen kunt bouwen. In een handomdraai maak je een heus vliegveld!

Bestel Runway Airport set

De nieuwe set is nu bestelbaar en binnen enkele werkdagen leverbaar.

Nieuw: Roze Heen en weer auto

Ook nieuw is de roze variant van de al bekende heen en waar auto’s van Waytoplay. Topkwaliteit en een prachtig design.

Meer Waytoplay

Waytoplay wordt al op honderden scholen gebruikt en is ook voor thuis al jarenlang een absolute aanrader om het spel en de fantasie te stimuleren. Bekijk hieronder de beschikbare sets. Vrijwel altijd op voorraad en binnen enkele dagen leverbaar. 

ACTIE SCHOOLSETS

10% korting op schoolsets!!! Credu.nl bestaat dit jaar 10 jaar! Daarom deze maand een tijdelijke actiekorting op een aantal populaire schoolsets.

Lees meer >