Op zoek naar het allerleukste creatieve en educatieve producten? Credu.nl is leverancier van diverse toonaangevende merken. 

Leuke ideetjes opdoen? Zien hoe je materialen met elkaar kunt combineren? Of inspiratie verzamelen voor je themawerk? Volg Credu.nl op Instagram!

 
Graag houden we je op de hoogte van de nieuwste, leukste, creatiefste, hipste en handigste materialen. Daarom verzenden we ongeveer twee keer per maand een nieuwsbericht naar iedereen die Credu.nl volgt. Wil je ook niets missen? Meld je dan aan om de hoogte gehouden te worden.


Nieuw: Bouw&Draai tandwielensets. Draaien!

Een aantal weken geleden bezochten we de Spielwarenmesse in Nürnberg, op zoek naar nieuwe educatieve producten. Wat opviel? Het grote aantal STEM-producten. STEM staat voor Science, Technology, Engineering en Mathematics (wetenschap, technologie, bouwkunde en wiskunde). Met STEM-producten stimuleer je deze gebieden en geef je vorm aan innovatief onderwijs. Een voorbeeld van één van die STEM-producten is de nieuwe serie Bouw&Draai tandwielensets van Gears!Gears!Gears!

Met Bouw&Draai laat je kinderen kennis maken met sorteren, groeperen, tellen, ontwerpen en construeren. Met de vloerplaten, bouwdelen en de tandwielen bouw je eenvoudig allerlei constructies om deze vervolgens in beweging te zetten. Bekijk onderstaande video voor een impressie:

Bouw&Draai is in verschillende sets beschikbaar. Een aanrader om kennis te maken is de startset met 60 delen. Een ideale toevoeging op de constructiematerialen, waarmee kinderen de wondere wereld van de tandwielen kunnen ontdekken.

Deel winkelmand