Nieuw: Bouw&Draai tandwielensets. Draaien!

Een aantal weken geleden bezochten we de Spielwarenmesse in Nürnberg, op zoek naar nieuwe educatieve producten. Wat opviel? Het grote aantal STEM-producten. STEM staat voor Science, Technology, Engineering en Mathematics (wetenschap, technologie, bouwkunde en wiskunde). Met STEM-producten stimuleer je deze gebieden en geef je vorm aan innovatief onderwijs. Een voorbeeld van één van die STEM-producten is de nieuwe serie Bouw&Draai tandwielensets van Gears!Gears!Gears!

Met Bouw&Draai laat je kinderen kennis maken met sorteren, groeperen, tellen, ontwerpen en construeren. Met de vloerplaten, bouwdelen en de tandwielen bouw je eenvoudig allerlei constructies om deze vervolgens in beweging te zetten. Bekijk onderstaande video voor een impressie:

Bouw&Draai is in verschillende sets beschikbaar. Een aanrader om kennis te maken is de startset met 60 delen. Een ideale toevoeging op de constructiematerialen, waarmee kinderen de wondere wereld van de tandwielen kunnen ontdekken.

ACTIE SCHOOLSETS

10% korting op schoolsets!!! Credu.nl bestaat dit jaar 10 jaar! Daarom deze maand een tijdelijke actiekorting op een aantal populaire schoolsets.

Lees meer >