Op zoek naar het allerleukste creatieve en educatieve producten? Credu.nl is leverancier van diverse toonaangevende merken. 

Leuke ideetjes opdoen? Zien hoe je materialen met elkaar kunt combineren? Of inspiratie verzamelen voor je themawerk? Volg Credu.nl op Instagram!

 
Graag houden we je op de hoogte van de nieuwste, leukste, creatiefste, hipste en handigste materialen. Daarom verzenden we ongeveer twee keer per maand een nieuwsbericht naar iedereen die Credu.nl volgt. Wil je ook niets missen? Meld je dan aan om de hoogte gehouden te worden.


Siliconen figuren en meer voor de lichttafel

Misschien heb je ze al eens langs zien komen, de siliconen figuren. Ze zijn ontzettend leuk om mee te spelen op de lichttafel. Ze kunnen liggend en staand gebruikt worden. Je kunt ermee sorteren op grootte en kleur. Je kunt er families mee samenstellen. Kortom: Multifunctioneel inzetbaar! En zijn de kinderen klaar met spelen? Dan kunnen ze de vaatwasser in of met een sopje schoongemaakt worden.

Je vindt deze leuke figuren in de categorie ‘Ontdekken met de lichttafel’. Een categorie die we de komende maanden flink uit gaan breiden. Neem dus niet alleen nu, maar ook zeker over een paar weken nog eens een kijkje! Afgelopen week waren we op de Spielwarenmesse in Nürnberg, waar we weer heel veel leuke producten gevonden hebben. Wordt dus vervolgd!

 

Deel winkelmand