Branch Blocks in beeld

Spelen met natuurlijke materialen is fantastisch, zowel buiten als binnen! Maar iedereen die met jonge kinderen werkt, kent ook de takken die tóch te nat waren en gaan schimmelen of stinken. De beestjes die er inzitten leveren allerlei ontdekkingen op, maar soms heb je ze liever buiten dan binnen. De nieuwe Branch Blocks kun je na het spelen gerust weer opbergen in de bewaartrommel en je hebt er tijdenlang plezier van. Mooi gedoogd hout, gezaagd in allerlei vormen en met een natuurlijk karakter! 

Met Branch Blocks kun je bouwen, constructies maken, maar ook je thema- of speeltafel een extra impuls geven. De organische materialen laten volledige open wat je er mee doet. Een paar plaatjes…

Branch Blocks – 36-delig

Branch Blocks wordt geleverd in een handige, stevige bewaartrommel en bevat 36 onderdelen. Het is geschikt vanaf 3 jaar. Bewaren op een droge, niet te warme plek, buiten direct zonlicht zorgt ervoor dat je superlang plezier hebt van deze blokkenset.

Meer natuurlijke materialen

ACTIE SCHOOLSETS

10% korting op schoolsets!!! Credu.nl bestaat dit jaar 10 jaar! Daarom deze maand een tijdelijke actiekorting op een aantal populaire schoolsets.

Lees meer >