Op zoek naar het allerleukste creatieve en educatieve producten? Credu.nl is leverancier van diverse toonaangevende merken. 

Leuke ideetjes opdoen? Zien hoe je materialen met elkaar kunt combineren? Of inspiratie verzamelen voor je themawerk? Volg Credu.nl op Instagram!

 
Graag houden we je op de hoogte van de nieuwste, leukste, creatiefste, hipste en handigste materialen. Daarom verzenden we ongeveer twee keer per maand een nieuwsbericht naar iedereen die Credu.nl volgt. Wil je ook niets missen? Meld je dan aan om de hoogte gehouden te worden.


Branch Blocks in beeld

Spelen met natuurlijke materialen is fantastisch, zowel buiten als binnen! Maar iedereen die met jonge kinderen werkt, kent ook de takken die tóch te nat waren en gaan schimmelen of stinken. De beestjes die er inzitten leveren allerlei ontdekkingen op, maar soms heb je ze liever buiten dan binnen. De nieuwe Branch Blocks kun je na het spelen gerust weer opbergen in de bewaartrommel en je hebt er tijdenlang plezier van. Mooi gedoogd hout, gezaagd in allerlei vormen en met een natuurlijk karakter! 

Met Branch Blocks kun je bouwen, constructies maken, maar ook je thema- of speeltafel een extra impuls geven. De organische materialen laten volledige open wat je er mee doet. Een paar plaatjes…

Branch Blocks – 36-delig

Branch Blocks wordt geleverd in een handige, stevige bewaartrommel en bevat 36 onderdelen. Het is geschikt vanaf 3 jaar. Bewaren op een droge, niet te warme plek, buiten direct zonlicht zorgt ervoor dat je superlang plezier hebt van deze blokkenset.

Meer natuurlijke materialen

Uitverkocht
Deel winkelmand