Een modderkeuken vol groente en fruit

Heb je er wel eens over nagedacht om een modderkeuken in te richten? Gewoon lekker buiten, een tafeltje, een beetje zand of aarde, oude houten lepels, pannetjes en allerlei andere materialen om heerlijk te ‘koken’. Met water, zand en allerlei ingrediënten die buiten gevonden worden kunnen kinderen de lekkerste soepen, stamppotten of roerbakschotels maken. Een modderkeuken is zo geboren. Laat je niet weerhouden door een vieze handen en zorg voor een paar keukenschorten om de kleding wat schoon te houden. Met een modderkeuken kunnen kinderen heerlijk experimenteren, fantaseren én ze zijn lekker buiten.

Wat zeker niet mag ontbreken in je modderkeuken zijn de nieuwe Senso Speelstenen Fruit en Groente. Mooie grote stenen in de vorm en kleur van allerlei soorten groente en fruit.

De stenen zijn gemaakt van een mix van steen en hars, waardoor ze lang mooi blijven en lekker in de hand liggen. Door de mooie kleurstelling hebben de stenen een natuurlijke uitstraling en wordt het koken nét echt.

De set groentestenen bestaat uit 8 stenen. De structuur van de groente is voelbaar, vandaar de naam Senso Groentestenen.

Meng de groenten met stokjes, blaadjes, modder en zand en maak ze na het spelen eenvoudig weer schoon met water een een borsteltje. 

De kleurrijke Speelstenen zien er heerlijk uit en staan garant voor heel lang speelplezier!

Bestellen

ACTIE SCHOOLSETS

10% korting op schoolsets!!! Credu.nl bestaat dit jaar 10 jaar! Daarom deze maand een tijdelijke actiekorting op een aantal populaire schoolsets.

Lees meer >