Op zoek naar het allerleukste creatieve en educatieve producten? Credu.nl is leverancier van diverse toonaangevende merken. 

Leuke ideetjes opdoen? Zien hoe je materialen met elkaar kunt combineren? Of inspiratie verzamelen voor je themawerk? Volg Credu.nl op Instagram!

 
Graag houden we je op de hoogte van de nieuwste, leukste, creatiefste, hipste en handigste materialen. Daarom verzenden we ongeveer twee keer per maand een nieuwsbericht naar iedereen die Credu.nl volgt. Wil je ook niets missen? Meld je dan aan om de hoogte gehouden te worden.


Emotiestenen, letterstenen en cijferstenen

Duurzame producten gaan jaren mee, zoals deze nieuwe serie stenen waarbij de opdruk ingegraveerd is. Je kunt kiezen uit emotiestenen in verschillende varianten, letterstenen, cijferstenen en pootafdrukken van bosdieren. 

Wij zijn er superenthousiast over! We hopen dat deze ‘stenen’ weer vele jaren lang gebruikt gaan worden bij allerlei activiteiten. Ook nieuw: Een prachtige houten sorteerbak. Supermooi afgewerkt met 10 vakjes. Te gebruiken voor sorteeractiviteiten, maar ook om te presenteren.

Deel winkelmand