Hutten bouwen? Verbind stokken met Stick-lets

UPDATE: Nu ook in natuurlijke CAMOUFLAGE kleuren: Stick-lets. Stick-lets nodigen uit voor het bouwen van allerlei vormen en creaties met stokken en doeken, voor binnen en buiten! Zo bouw je in het bos eenvoudig je eigen hut, of maak je samen met andere kinderen een huttendorp met tipi’s en andere bouwwerken. Met de gekleurde kunststof verbindingselementen (verkrijgbaar in verschillende sets) bouw je in een handomdraai de mooiste constructies.

Wat zijn Stick-lets? We laten het je graag even zien:

Stick-lets zijn gemaakt van duurzaam en buigzaam kunststof. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en variaties per set. Met de Stick-lets verbind je takken, stokken of bamboestokken eenvoudig met elkaar om een kleine of grote constructie te maken.

Sommige elementen hebben 2 gaten, andere 3 of 4. Ook de grootte is verschillend. Op de afbeelding hierboven zie je enkele eenvoudige en wat moeilijker verbindingen die mogelijk zijn. Al spelend leren de kinderen om steeds uitdagender constructies te maken en hun grenzen te verleggen. Met Stick-lets zijn ook oudere kinderen niet snel uitgespeeld!

Ter inspiratie nog een mooie foto van een ‘raket’, want een hut bouwen is slechts één van de mogelijkheden. Kinderen bedenken van alles met Stick-lets. De gevonden takken of beschikbare stokken kunnen iedere keer weer op een andere manier gebruikt worden. In onderstaande video zie je Stick-lets in actie:

Diverse sets Stick-lets verkrijgbaar

In het assortiment vind je naast de camouflage sets ook verschillende andere sets: de 6-delige set (om uit te proberen, of als leuk cadeautje), de 18-delige set (om een goede start te maken) en de 90-delige set (om met een grotere groep kinderen te gebruiken).